Logo

Makronlagkage med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g makroner
1 pk. lagkagebunde
5 spsk kirsebærvin
1 glas dessertkirsebær
1 1/2 bananer
50 g chokolade
3 dl piskefløde
50 g hasselnøddeflager
 
Creme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2 tsk Maizena
2 dl mælk
 
Creme: Æggeblommer, sukker, Maizena og mælk koges op under konstant piskning, til den bliver tyk.
Bananerne skrælles og moses ud.
Vend bananerne i cremen.
Fløden piskes stiv, og halvdelen vendes i cremen.
Makronerne knuses og vædes med kirsebærvin.
Lagkagen lægges sammen med makroner og creme.
Kagen sættes på køl et par timer. 
Chokoladen smeltes og piskes ned i den anden halvdel af fløden.
Chokofløden smøres på lagkagens top og kant.
Kirsebærrene hakkes og drysses på toppen og hasselnøddeflagerne ristes og duppes på kanten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødebollelagkage med frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød med surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gartnerens brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken a la CarolinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os