Logo

Durumflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 flûtes      


25 g gær
6 ½ dl vand 
1 dl olie 
1 æg + 1 til pensling
400 g hvedemel
300 g durumhvedemel
½ spsk sukker
1 spsk salt

Gæren røres ud i vandet, olien og ægget røres med.

Hvedemel, sukker og salt tilsættes, og det hele æltes godt sammen.
Dejen lægges i en stor skål, der dækkes med plastfilm og sættes i køleskab til dagen efter.

Dejen formes til 2 eller 3 aflange flûtes, lad dem hæve tildækket til dobbelt størrelse.

De ridses, pensles med æg og drysses med lidt durumhvedemel.

Bages ved 200ºC i ca. 25 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?