Logo

Egoistens kastaniekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Egoistens kastaniekage


#

250 g kastaniepuré naturel
250 g marcipan eller bittermasse
130 g blødt smør
130 g blød nougat
130 g bitter chokolade
6 cl cog­nac
1 bisquitbund (lagkagebund)
 
Chokoladeganache:
200 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
20 g smør
 
Pynt: Flormelis, evt. friske bær
*

 
Pisk kastaniepuré, marcipan og smør hvidt på røremaskinen.
Smelt nougat og chokolade i vandbad og rør det sammen med kastaniemassen.
Tilsæt cognac (gem et par dråber til lagkage­bunden) under omrøring.
Læg lagkagebund en i en springform, stænk med lidt cognac og fyld kastaniemassen oven­på.
Glat ud med en gummiskraber, så kagen er helt plan og stil til afkøling.
 
Chokoladeganache: Smelt chokoladen i piske­fløde og monter med smør.
Tag kagen ud af formen og overtræk med cho­koladeganache.
Drys flormelis gennem en sigte over kagen og skær den ud som en lagkage med "sne".
Server evt. friske bær eller lignende til.
 



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MokkalagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gâteau Genoise - SukkerbrødskageSe hvordan du laver denne svampekage, der er god til alle dine søde kreationer. Lav...
• Appelsinkage med chokolademousse - veganskIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Koldskål med appelsin og ingefærKoldskål med appelsin og ingefær er perfekt til en varm sommerdag. På www.madkursus.com...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!