Logo

Else's pebernødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g smør
625 g sukker
3 æg
1 tsk kardemomme
1 tsk stødt ingefærd
4 tsk rever citronskal
3 tsk hjortetaksalt
20 dråber citronsaft
1 kg hvedemel
 
Alt undtagen hvedemel i foodprocessoren.
Når massen er jævn tilsættes ca. 850 g hvedemel, æltes kort og fordeles i 4
blokke, der lægges på køl.
Resten af melet bruges ved udrulningen.
Kulde gør også dejen mere medgørlig.
Trilles til 8-9 mm tykke pølser og skæres 8-9 mm stykker og sættes på
smørsmurt plade/papir.
Ovnen på 200ºC unden varm luft i 6-8 min. til de er let gyldne.
Køles på rist.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her