Logo

En overflødighedstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
135 g hvedemel
4 spsk ymer
150 g hindbær
200 g jordbær
4 spsk sukker
50 g revet marcipan
50 g revne valnødder
1/4 l. piskefløde

Smørret smuldres i hvedemel, ymer blandes i og dejen æltes. Rulles ud i en tærteform og bager ved 200º i 15 minutter. Hindbær og jordbær moses med sukker og fordeles over den bagte tærtebund. Pyntes med revet marcipan og nødder. Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk brød med durumhvedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valentines Day TærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KanelstængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte æblestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os