Logo

En overflødighedstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
135 g hvedemel
4 spsk ymer
150 g hindbær
200 g jordbær
4 spsk sukker
50 g revet marcipan
50 g revne valnødder
¼ l. piskefløde

Smørret smuldres i hvedemel, ymer blandes i og dejen æltes. Rulles ud i en tærteform og bager ved 200º i 15 minutter. Hindbær og jordbær moses med sukker og fordeles over den bagte tærtebund. Pyntes med revet marcipan og nødder. Serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her