Logo

Engelsk kirsebærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
175 g smør
175 g sukker
3 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2-3 spsk kakao
380 g henkogte kirsebær
50 g valnødder

Kom kirsebærrene i en sigte til afdrypning. Gem saften til kagen.
Rør den blødgjorte smør let og luftig med sukker.
Rør æggene i et af gangen.
Bland hvedemel med bagepulver og kakao og sigt det i æggemassen.
Hæld ¾ dl kirsebærsaft i.
Halver kirsebærrene og kom dem i dejen med groft hakket valnødder.
Bland alle tingene sammen.
Hæld dejen i en smurt kageform eller springform.
Kagen bages ved 160º i ca. 1 ¼ time.
Kagen skal afkøles før den vendes ud af formen.
Drysses med sigtet flormelis eller smøres med glasur.
Glasur: 2dl flormelis og lidt vand eller kirsebærsaft.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her