Logo

Engelsk kirsebærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 g smør
175 g sukker
3 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2-3 spsk kakao
380 g henkogte kirsebær
50 g valnødder

Kom kirsebærrene i en sigte til afdrypning. Gem saften til kagen.
Rør den blødgjorte smør let og luftig med sukker.
Rør æggene i et af gangen.
Bland hvedemel med bagepulver og kakao og sigt det i æggemassen.
Hæld 3/4 dl kirsebærsaft i.
Halver kirsebærrene og kom dem i dejen med groft hakket valnødder.
Bland alle tingene sammen.
Hæld dejen i en smurt kageform eller springform.
Kagen bages ved 160º i ca. 1 1/4 time.
Kagen skal afkøles før den vendes ud af formen.
Drysses med sigtet flormelis eller smøres med glasur.
Glasur: 2dl flormelis og lidt vand eller kirsebærsaft.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kløben 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikanske BagelsBagels er en god måde at få ryddet op i køleskabet på. Har du rester fra frokosten kan det...
• KvarkfranskbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os