Logo

Engelsk plumkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
150 g sukker
1 æg
200 g hvedemel
1 1/2 strøget tsk bagepulver
1/4 tsk salt
100 g tørret frugt som svesker, rosiner, korender, og sveskerne hakkes fint
1 dl kaffefløde eller mælk

De rører smør og sukker skummende, blander heri ægget og til sidst hvedemel med bagepulver og de tørrede frugter.
Til sidst røres kaffefløden – eller mælken i, og alt blandes godt.
En form, der rummer knap 1 1/2 liter, smøres godt med blødt smør og drysses med rasp.
Kagen bager heri på nederste rille ved 175-200° i ca. 45-50 min.
Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt tilpas.
Køler lidt i formen og vendes derefter ud på en bagerist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ritts hurtige æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fruit cakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Schweisisk gulerodskage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbermousse på makronbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os