Logo

Engelske chokolade muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse muffins er ret specielle, de skal smårevne og falde lidt sammen, inden de overtrækkes med chokoladeglasur og pyntes med mandelsnitter, så bliv ikke forskrækket når du ser kagerne! Godt smager de.

12 muffins:
2 æg
300 g sukker
1 ½ tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
4 spsk med lille top kakao
75 g hvedemel
100 g smeltet afsvalet smør

Glasur:
125 g sigtet flormelis
1 spsk kakao
ca. 1 spsk vand

Pynt: Mandelsnitter

De pisker æg og sukker (det meget sukker gør kagerne specielle), heri blandes vaniljesukker, salt, kakao, hvedemel og til sidst det smeltede - men afkølede - smør. Dejen fordeles i 14 smurte muffin- eller linseforme, der stilles tæt i en lille bradepande eller aluform.

Bages ved svag varme, 175°C i 25-30 min.

Ved den lange bagetid bliver kagerne marengsagtige!

Kagerne tages ud, de synker lidt sammen.

Når de er næsten kolde, tages de fra formene og pensles med den sammenrørte chokoladeglasur og pyntes med snittede mandler.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?