Logo

Engelske chokolade muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Disse muffins er ret specielle, de skal smårevne og falde lidt sammen, inden de overtrækkes med chokoladeglasur og pyntes med mandelsnitter, så bliv ikke forskrækket når du ser kagerne! Godt smager de.

12 muffins:
2 æg
300 g sukker
1 1/2 tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
4 spsk med lille top kakao
75 g hvedemel
100 g smeltet afsvalet smør

Glasur:
125 g sigtet flormelis
1 spsk kakao
ca. 1 spsk vand

Pynt: Mandelsnitter

De pisker æg og sukker (det meget sukker gør kagerne specielle), heri blandes vaniljesukker, salt, kakao, hvedemel og til sidst det smeltede - men afkølede - smør. Dejen fordeles i 14 smurte muffin- eller linseforme, der stilles tæt i en lille bradepande eller aluform.

Bages ved svag varme, 175°C i 25-30 min.

Ved den lange bagetid bliver kagerne marengsagtige!

Kagerne tages ud, de synker lidt sammen.

Når de er næsten kolde, tages de fra formene og pensles med den sammenrørte chokoladeglasur og pyntes med snittede mandler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RugtvebakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gougères - salte vandbakkelserVandbakkelser kan også bruges i det salte køkken. De små profiteroles er bagt med ost og...
• SmørlapperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os