Logo

Engelske brune kager fra Langesø Slot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g sirup
375 g smør
1 tsk potaske
1 tsk hjortetaksalt
2 tsk stødt kanel
2 tsk kardemomme
1 knsp stødt nellike
250 g mørk farin
saft og fintreven skal af 1 citron
finthakket sukat og pomeransskal efter smag
1 ¼ kg hvedemel
 
Sirup, smør og sukker bringes langsomt til kogepunktet.
Tages af varmen, potaske og hjortetakssalt røres i.
Når det er kølet næsten helt af, røres resten af ingredienserne i undtaget æg og mandler.
Melet til sidst, idet det tilsættes lidt ad gangen.
Æltes godt, rulles tyndt ud og udstikkes med forskellige forme.
Pensl med æggehvider og i hver kage sættes en mandel.
Bages ved 200ºC i ca. 10 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?