Logo

Engelske Theboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl mælk
25 g gær
75 g margarine
400 g hvedemel
½ tsk salt
¼ tsk kanel
¼ tsk ingefær
40 g pomeranskal
æg til pensling

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, krydderirer og pomeranskal tilsættes.
Dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 40 min.
Dejen slåes ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen ca. 15 min.
Pensles med æg.
Bages ca. 20 min. ved 200º.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her