Logo

English Apple Pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
3 dl hvedemel
150 g smør
2 spsk sukker
1 æggeblomme
Fyld:
5 dl æblemos
1 ½ dl rasp
100 g marcipan
50 g smør
2 æg
1 spsk hvedemel
Marengs:
3 æggehvider
1 dl sukker

Kom hvedmel, koldt smør i mindre stykker, sukker og æggeblommer i en køkkenmaskine.
Rør det til en jævn dej og lad den hvile i 15-30 min.
Du kan også røre den i hånden.
Tryk dejen ud i en pieform, ca 24 cm i diameter.
Læg æblemos og rasp lagvis i formen.
Riv marcipanen groft, kom den i en køkkenmaskine og tilsæt fedtstoffet.
Slå 1 æg samt 1 æggehvide ud i skålen, tilsæt hvedemel.
Bland det godt og bred derefter dejen ud over æblemosen.
Bages ved 200°C på nederste rille i ca 30 min, lad den køle.
Pisk æggehvider og sukker til marengsen til en tyk dej.
Bred eller sprøjt den over pien.
Bag pien ved 200°C i ca 6 min, så marengsen bliver gylden.
Server pien let afkølet.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?