Logo

Evas Kringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel
200 g margarine/smør
25 g gær
½ dl lun fløde
2 æg
2 spsk floursukker
 
Remonce:
100 g sukker
100 g smør
lidt revet marcipan
 
Pynt:
æg til pensling
perlesukker og nøddeflager
 
Opløs gæren i den lune fløde tilsæt det blødgjorte fedtstof og ælt de
øvrige ingredienser i.
Stil til hævning 10-15 min.
Rul dejen ud læg remonce på og rul sammen om fyldet.
Form til kringle og sæt på bageplade.
Lad hæve 10-15 min.
Pensl med æg og drys med perlesukker og nødder.
Bag kringlen ved 200ºC i 25-30 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?