Logo

Fødselsdagskrans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kage

¼ ltr. mælk
8 spsk olie
50 g gær
80 g sukker
10 g vaniljesukker
reven skal af 1 citron
1 knsp salt
2 æg str. M
700 g hvedemel

Fyld:
200 g reven marcipan
10 g vaniljesukker
5 spsk mælk
50 g knuste makroner
Pensling: 1 æg

Pynt:
150 g flormelis
lidt vand
1 pose mandelsplitter
1 pose røde cocktailbær

Lun mælken. Kom olien i og udrør gæren heri. Tilsæt sukker, vaniljesukker, citronskal, salt og æggene. Til sidst hvedemelet. Ælt det hele godt sammen og sæt dejen lunt og tildækket i 30 min. Rør imens alle ingredienserne til fyldet sammen. Slå dejen ned og rul den rul. Smør fyldet på og rul det ind i dejen. Form dejen som en ring. Lad den efterhæve i 20 min. Klip derefter med en saks takker hele vejen rundt.Pensl kransen med sammenpisket æg. Bag kransen ved 180ºC i ca. 20 min. Afkøl kransen og pensl den med glasuren drys mandelsplitter og sæt cocktailbærrene på hele vejen rundt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kattetunger En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Årets kage med øl 2003En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havrebrød med korianderDette lækre havrebrød med koriander er hurtigt og let at lave. Brug for eksempel brødet...
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!