Logo

Fødselsdagskrans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kage

¼ ltr. mælk
8 spsk olie
50 g gær
80 g sukker
10 g vaniljesukker
reven skal af 1 citron
1 knsp salt
2 æg str. M
700 g hvedemel

Fyld:
200 g reven marcipan
10 g vaniljesukker
5 spsk mælk
50 g knuste makroner
Pensling: 1 æg

Pynt:
150 g flormelis
lidt vand
1 pose mandelsplitter
1 pose røde cocktailbær

Lun mælken. Kom olien i og udrør gæren heri. Tilsæt sukker, vaniljesukker, citronskal, salt og æggene. Til sidst hvedemelet. Ælt det hele godt sammen og sæt dejen lunt og tildækket i 30 min. Rør imens alle ingredienserne til fyldet sammen. Slå dejen ned og rul den rul. Smør fyldet på og rul det ind i dejen. Form dejen som en ring. Lad den efterhæve i 20 min. Klip derefter med en saks takker hele vejen rundt.Pensl kransen med sammenpisket æg. Bag kransen ved 180ºC i ca. 20 min. Afkøl kransen og pensl den med glasuren drys mandelsplitter og sæt cocktailbærrene på hele vejen rundt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?