Logo

Fantakage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 æg
300 g sukker
1 spsk vanilje
350 g hvedemel
6 spsk Vanilla
1 spsk bagepulver
1 1/2 dl olie
1 1/2 dl Fanta (sodavand)
 
2 ds ferskner
6 dl piskefløde
500 g cremefraiche
2 spsk sukker
1 tsk kanel
 
Æg og sukker røres sammen med 1 spsk vanilje, hvedemel og bagepulver røres i, olie og Fanta hældes i dejen og det hele røres godt sammen.
Dejen kommes i en smurt bradepande ca. 35x40 og bages ved 175°C i ca. 1/2 time.
Imens laves tilbehøret:
Ferskner hældes i en si, dryppes godt af og skæres i små stykker.
Pisk fløden stiv med 3 spsk Vanilla.
Rør 2 spsk Vanilla i cremefraichen og de skårne ferskenstykker vendes i, og til sidst vendes den piskede fløde i cremefraichen.
Kagen skæres i passende stykker og serveres med ferskenfløden over.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (12 stemmer)
Siden er blevet set 4.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nemme brunkager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Clementinmuffins med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørk chokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
495927-02-2016 20:38:01 Connie Pedersen
Det er dt lave.en dejlig kage, den smager frisk og så er den nem a

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os