Logo

Farmors æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kage

3 æg
200 g (2 1/3 dl) sukker
100 g (1 2/3 dl) hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
50 g ( 3/4 dl) nødder
æblemos

Pisk æg og sukker godt, bland hvedemel, bagepulver og nødder i. Kom knap halvdelen af dejen i ovnfast skål ell. bageform. Æblemos og resten af dejen hældes over. Bages ca. 35 min. ved 200º. Det sidste stykke tid dækkes kagen med sølvfolie, for at undgå at den bliver for mørk ovenpå.

Serveres med cremefraiche eller pisket fløde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franskbrød med bagepulverBrød hævet med bagepulver bliver hurtigere tørt end brød, der er hævet med gær.
• Røde fløjls cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grovboller Grovboller er en lækkert alternativ til rugbrød i madpakken. Her laves de grove boller med...
• Flamberede bananer 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os