Logo

Farmors Marengskys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggehvider
2 kopper sukker
1/2 tsk hjortetaksalt

Pisk æggehvider og sukker over damp indtil de er helt stive, herefter tilsættes hjortetaksalten, sprøjtes ud til små kys (1/2 dessertske), og sættes i ovnen ved 100-150° i 1 time til 1 1/2.
Tilsæt evt. lidt reven chokolade, nødder eller få dråber smags- eller
farveessens.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med skinkefyld 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastalavnsbolle 1903En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!