Logo

Fastalavnsbolle 1903

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel
3,5 dl mælk
50 g gær
1 tsk sukker
50 g sukat
75 g rosiner
250 g smør

Dejen lægges om aftenen. Mælken lunes en ubetydelighed. 125 g smør smuldres i melet og æltes sammen med mælken, hvor gæren er udrørt. Om morgenen æltes det resterende smør i, det fordeles i små klatter på dejen og rulles ud som butterdej. Hæver til dobbelt størrelse og slås ned med kagerullen. Trilles til ca. 25 boller. Efterhæves, pensles med æg og bages ca. 20 min. ved 200 º.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Runde rugkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grahamsbrød - groft fuldkornsbrødGrahamsmel er fintfomalede hvedekerner med skaldele og kim og kan derfor kaldes for...
• Små boghvedebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, koldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os