Logo

Fastalavnsbolle 1903

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel
3,5 dl mælk
50 g gær
1 tsk sukker
50 g sukat
75 g rosiner
250 g smør

Dejen lægges om aftenen. Mælken lunes en ubetydelighed. 125 g smør smuldres i melet og æltes sammen med mælken, hvor gæren er udrørt. Om morgenen æltes det resterende smør i, det fordeles i små klatter på dejen og rulles ud som butterdej. Hæver til dobbelt størrelse og slås ned med kagerullen. Trilles til ca. 25 boller. Efterhæves, pensles med æg og bages ca. 20 min. ved 200 º.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Potbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FlorentinersnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød bagt med surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer fyldt med chokoladecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os