Logo

Fastalavnsboller Sønderjyske Hedeviger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel
3 æg
75 g gær
100 g sukker
1 knsp. kardemomme (kan undlades)
1 ½ dl kold mælk
200 g sukat
200 g rosiner
500 g kold margarine

Æg, gær og sukker røres sammen.
Tilsæt mælk, sukat, rosiner og hvedemel.
Rul dejen ud på bordet,og læg margarine på
(skåret i skiver med en ostehøvl).
Læg dejen sammen, og rul ud igen.
Fortsæt med margarine - rul ud, til alt margarinen er brugt.
Dejen skal hæve 1 time, og deles til ca. 30 boller.
Bages ved 200ºC i ca. 10 min.

I Danmark staves det Fastelavn
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
39226-02-2011 14:04:58 liss Hallum
Kære Liss Jeg fandt opskriften på netet, kunne ikke dinde den anden. Nok smidt væk, eller forputtet. Ha ha Knus Henning

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?