Logo

Fastekringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g flormel
1 tsk salt
1 tsk sukker
2 ½ dl mælk
20 g gær
50 g smør eller margarine

Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres med lidt af denne, og fedtstoffet smeltes i mælken.
Alt æltes godt sammen.
Dejen stilles til hævning på et lunt sted tildækket med et låg eller et fugtigt klæde.
Når den er hævet til det dobbelte, æltes den, trilles i pølser, der formes til kringler, som sættes på smurt plade, efterhæves, pensles med æg og sættes i varm ovn, hvor de bages ca 10 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her