Logo

Fastekringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormel
1 tsk salt
1 tsk sukker
2 ½ dl mælk
20 g gær
50 g smør eller margarine

Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres med lidt af denne, og fedtstoffet smeltes i mælken.
Alt æltes godt sammen.
Dejen stilles til hævning på et lunt sted tildækket med et låg eller et fugtigt klæde.
Når den er hævet til det dobbelte, æltes den, trilles i pølser, der formes til kringler, som sættes på smurt plade, efterhæves, pensles med æg og sættes i varm ovn, hvor de bages ca 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her