Logo

Fastelavnsboller med creme 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

350 g hvedemel
125 g margarine
50 g gær
1 1/2 dl lun mælk
2 spsk sukker
1 æg
blandes og hæves
 
Creme:
1 æg
2 spsk sukker
1 spsk vanilje
3 tsk Maizena
2 1/2 dl mælk
koges


Dejen rulles ud skæres ud i 9-12 stykker.

Læg 1 tsk creme i hver, de pakkes om cremen og på plade hæves mens ovnen varmes til 200°C.
De bages i 8-10 min., når de kommer ud dyppes de i vand og tesukker.
De kan evt. lunes i mikroovnen ganske let.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Orangechokoladekage med nødder En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Doughnut cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PitabrødPitabrød er lette at bage, og du kan siden fylde de små lommer med lækkert fyld, som du...
• OstehindbærcoupeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os