Logo

Fastelavnsboller med m&m's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
2 dl mælk
2 æg
2 spsk sukker
150 g smør
450 g hvedemel (til dejen er lind )
 
Creme:
1 æg
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 1/2 dl fløde
1 spsk Maizena (med top)
50 g mørk chokolade
mini m&m's
 
Rør gæren ud i mælken, tilsæt æg og sukker, og rør derefter lidt af melet og smørret i dejen.
Ælt dejen med resten af melet, til den er lind og slipper skålens kanter, skal derefter hæve i 1 time.
Creme:
Sukker, æg og vaniljesukker blandes i en lille gryde.
Rør Maizenamelet ud i fløden i en lille skål, og hæld det derefter op i
gryden til ægget og sukkeret.
Kog stille og roligt, og rør hele tiden i cremen.
Stilles koldt når den er færdig.
Når dejen har hævet og er blevet æltet igennem, laver man 12-16 boller,
som man ruller ud og lægger en klat creme og et lille stk mørkt chokolade på, og ruller bollen sammen, så der ikke er nogen huller hvor fyldet kan komme ud.
Bollerne pensles med æg og bages ca. 20 min, til de er lysebrune.
Når de er afkølet, pyntes med lidt smeltet chokolade (lyst evt.) og mini
m&m's.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BassekageHvorfor det hedder en bassekage vides ikke. Men den smager dejligt denne smuldredejskage....
• Lune PandebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brun bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin med kakifrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os