Logo

Fastelavnsboller med remonce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
100 g margarine
1 dl mælk
¾ pk.(37,5 g) gær
2 spsk sukker
½ tsk salt
1 æg
250 g hvedemel

Remonce:
50 g margarine
50 g sukker
½ spsk hvedemel

Fyld:
1 æg
1 spsk Maizena
2 spsk sukker
2 ½ dl mælk
2 tsk vanilje

Pynt;
Glasur af flormelis, kakaopulver og varmt vand

Remonce:
Margarinen (der skal helst være lidt blød) blandes sammen med sukker og hvedemel.

Kagecreme:
Æg, Maizena, sukker og mælk blandes sammen i en gryde, opvarmes 3-4 min (piskes under opvarmning) og smages til med vanilje.

Dej:
Margarinen smeltes og gæres smuldres i. (håndlun) Tilsæt sukker, salt, æg og halvdelen af melet. Tilsæt hvedemel til dejen ikke klistrer mere Lad dejen hæver 15 min. tildækket

Rul dejen ud til en firkant (ca. 30 x 30 cm) Firkanten deles i 16 lige store dele
På hvert dejstykke anbringes 1 tsk remonce og dejstykket lukkes godt sammen om remoncen og anbringes på en plade på bagepapir med lukningen nedad og trykkes let flade.
Hæver ca. 15 min.

Tyk derefter et hul ned i hver bolle med tommelfingeren og heri fyldes en tsk kagecreme og pensles med æg.

Bollerne bages ca. 12 minutter ved 210ºC.
Efter afkøling pyntes bollerne med glasur
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?