Logo

Fastelavnsboller med marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
175 g margarine
1 1/2 dl mælk
30 g gær
1 æg
50 g sukker
stift marmelade

Hvedemel og margarine smuldres sammen.
Gæren røres ud i mælken og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
Sættes til hævning i 30 min.

Dejen slås ned og formes til boller.
Trykkes lidt flade og der laves et hul i midten til marmelade.
Til sidst pensles de med æg.
Lad dem hæve i 30 min.

Bages ved 225ºC til de er gylden-brune.
De kan nu pyntes med glasur, evt. i forskellige farver.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvedekiks 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toves kokoskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffebrød med makronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Houskove Knedliky - Bun DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os