Logo

Fastelavnsboller med marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
175 g margarine
1 ½ dl mælk
30 g gær
1 æg
50 g sukker
stift marmelade

Hvedemel og margarine smuldres sammen.
Gæren røres ud i mælken og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
Sættes til hævning i 30 min.

Dejen slås ned og formes til boller.
Trykkes lidt flade og der laves et hul i midten til marmelade.
Til sidst pensles de med æg.
Lad dem hæve i 30 min.

Bages ved 225ºC til de er gylden-brune.
De kan nu pyntes med glasur, evt. i forskellige farver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her