Logo

Fastelavnsboller med marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
175 g margarine
1 1/2 dl mælk
30 g gær
1 æg
50 g sukker
stift marmelade

Hvedemel og margarine smuldres sammen.
Gæren røres ud i mælken og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
Sættes til hævning i 30 min.

Dejen slås ned og formes til boller.
Trykkes lidt flade og der laves et hul i midten til marmelade.
Til sidst pensles de med æg.
Lad dem hæve i 30 min.

Bages ved 225ºC til de er gylden-brune.
De kan nu pyntes med glasur, evt. i forskellige farver.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fladbrød med havreDisse havre-fladbrød er hurtige og lette at lave. Prøv dem som tilbehør til for eksempel...
• Royal Dessertkage Kagen kan fryses eller gemmes i kagedåse

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os