Logo

Fastelavnsboller, nemme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
2 spsk sukker
100 g margarine
1 æggeblomme
1 dl mælk
Pensling:
1 æggehvide
2 spsk vand
 
Hvedemel, bagepulver, salt og sukker blandes.
Fast, kold margarine snittes fint og hakkes i melet.
Æggeblomme og mælk røres sammen og blandes i.
Dejen æltes godt.
Trilles til en pølse, der skæres i 14 stykker, som trilles til boller.
Sættes på smurt plade og pensles med æggehvide.
Bages i forvarmet ovn ved 225°C i ca. 12 min.
Hvis der ikke skal “bides til bolle”, kan bollerne pyntes med
chokoladeglasur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Festlig kagemandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RismelssandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugttærte med danske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertkurve med citronmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os