Logo

Fastelavnsruller med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl håndvarmt vand
15 g gær
½ tsk salt
½ dl olie
75 g durumhvedemel
200 g hvedemel

Fyld:
8 pølser
8 skiveragurk i strimler
8 halverede cherrytomater
8 salatblade
8 spsk hvidløgsdressing
8 halverede radiser

Rør gær og vand sammen og tilsæt olie og salt.
Kom durumhveden i, og rør godt. Ælt resten af melet i, til dejen er blank.
Lad dejen hæve 1 time.

Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til pandekager. Bag dem en ad gangen på en varm pande 2-3 min. Lad dem afkøle.

Kom fyldet i brødene og rul en serviet om hver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her