Logo

Favoritroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk Æg
1 ½ dl Sukker
2 spsk Kakao
½ dl Kartoffelmel
1 dl Hvedemel
1 tsk Bagepulver

2 dl Piskefløde
100 g Blød Nougat

Smør et stykke kraftigt papir og form det til en æske ca 30 x 40 cm og 3 cm høj. Sæt den på en plan plade. Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland alle de tørre ingredienser og rør dem i æggeblandingen. Fordel dejen ud i det foldede papir og kom kagen i en forvarm ovn. Klargør et stykke papir som du drysser med sukker. Vend den færdige kage ud på papiret og lad den stå tildækket med et fugtigt viskestykke til kagen er afkølet. Pisk fløden til ikke for stiv skum og vend den i den afkølede, smeltede nougat. Smør nougat-flødeskummet på rouladen og rul den sammen på langs. Sæt rouladen køligt.

Bages ved 250ºC i 5 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her