Logo

Fedtebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1/4 tsk hjortetaksalt
125 g smør eller margarine
65 g kokosmel
65 g sukker

Romglasur:
100 g flormelis
2 spsk vand
1 tsk romessens

Bland alle ingredienser sammen til en dej.
Rul dejen i 3 lange flade stænger.
Læg dem på en smurt plade og bag dem lysebrune (ca. 10 min.), ved 200°.
Glaser stængerne mens de er varme og stadig på bagepladen.
Skær dem i skrå snitter, kom dem på en rist og lad dem blive kolde.
Ikke fryse-egnet
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscanske mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffe kokos kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• WalesstangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanille souffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os