Logo

Fedtebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
¼ tsk hjortetaksalt
125 g smør eller margarine
65 g kokosmel
65 g sukker

Romglasur:
100 g flormelis
2 spsk vand
1 tsk romessens

Bland alle ingredienser sammen til en dej.
Rul dejen i 3 lange flade stænger.
Læg dem på en smurt plade og bag dem lysebrune (ca. 10 min.), ved 200°.
Glaser stængerne mens de er varme og stadig på bagepladen.
Skær dem i skrå snitter, kom dem på en rist og lad dem blive kolde.
Ikke fryse-egnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her