Logo

Fernand Point Chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smør
100 g hvedemel
100 g chokolade
100 g sukker
4 æg

Pisk æggeblommer og sukker, tilsæt hvedemel og smeltet chokolade.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen.
Det er æggehviderne der får dejen til at hæve.
Man kan evt komme groft hakkede chokoladestykker i dejen.
Kommes i en smurt form. Ikke tykkere end 3-4 cm.
Bages ved middel varme i 20-30 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?