Logo

Ferskentærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 pk. eller portion mørdej eller butterdej
1 dl sukker
25 g smør
8 modne ferskner
cremefraiche

Rul dejen ud til en cirkel på 25-30 cm i diameter og stil den koldt.
Smelt sukkeret på en pande og tilsæt smørret.
Lad det koge jævnt og læg så de halverede ferskner ned i karamellen.
Lad dem småsimre 5-10 min. og læg så dejcirklen over panden.
Sæt panden i ovnen ved 200º i ca. 20 min.
Lad tærte afkøle 5-10 min.
Server direkte fra panden, eller vend tærten ud på et fad.
Giv cremefraiche til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?