Logo

Ferskentærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hvedemel (2 ½ dl)
100 g margarine
50 g sukker (½ dl)
1 æggeblomme
evt. 1-2 spsk vand
Fyld: Henkogte ferskner (dåse)
 
Hvedemel og sukker røres sammen. Margarinen æltes ind sammen med
æggeblommen.
Dejen samles evt. med lidt vand.
Dejen sættes i køleskab  ½ time.
Dejen rulles ud og lægges i tærtefaddet. Ferskerne lægges i og resten af
dejen fordeles over fersknerne.
Bages i ovnen ved 170°C i ca. 20-25 min.
Serveres med cremefraiche rørt op med lidt vaniljesukker eller med
flødeskum...
 

Tips: Man vælger selv hvilken frugt, man vil have i, pærer smager også
skønt!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her