Logo

Ferskentærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g hvedemel (2 1/2 dl)
100 g margarine
50 g sukker (1/2 dl)
1 æggeblomme
evt. 1-2 spsk vand
Fyld: Henkogte ferskner (dåse)
 
Hvedemel og sukker røres sammen. Margarinen æltes ind sammen med
æggeblommen.
Dejen samles evt. med lidt vand.
Dejen sættes i køleskab  1/2 time.
Dejen rulles ud og lægges i tærtefaddet. Ferskerne lægges i og resten af
dejen fordeles over fersknerne.
Bages i ovnen ved 170°C i ca. 20-25 min.
Serveres med cremefraiche rørt op med lidt vaniljesukker eller med
flødeskum...
 

Tips: Man vælger selv hvilken frugt, man vil have i, pærer smager også
skønt!

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bolle opskriftHer er opskriften på nogle lette og hurtige boller. Perfekte til fødselsdag og lignende da...
• Maltet sigtebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdej med rosmarinæbler og karamelskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os