Logo

Festkringle fra Springbjerg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
200g margarine
50 g gær
2 spsk vand
2 æg
1 spsk sukker

Fyld:
100 g margarine
100 g sukker
50 g rosiner
40 g sukat
80 g marcipan
Pynt:
1 æg
tesukker
mandelsplitter

Smuldr margarinen i melet.
Tilsæt gær, der er opløst i lunkent vand sammen med æg og sukker. Rør fyldet sammen, rul dejen ud og fordel fyldet herpå.
Form dejen til en kringle og lad den hæve et køligt stad til næste dag, max 12 timer.
Pensl med sammenpisket æg.
Drys med tesukker og mandelspitter og bag ved 250°C i 15 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sammensatte bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solsikkeboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RugbrødsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os