Logo

Festkringle fra Springbjerg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
200g margarine
50 g gær
2 spsk vand
2 æg
1 spsk sukker

Fyld:
100 g margarine
100 g sukker
50 g rosiner
40 g sukat
80 g marcipan
Pynt:
1 æg
tesukker
mandelsplitter

Smuldr margarinen i melet.
Tilsæt gær, der er opløst i lunkent vand sammen med æg og sukker. Rør fyldet sammen, rul dejen ud og fordel fyldet herpå.
Form dejen til en kringle og lad den hæve et køligt stad til næste dag, max 12 timer.
Pensl med sammenpisket æg.
Drys med tesukker og mandelspitter og bag ved 250°C i 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her