Logo

Filonebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fordej:  
400 g hvedemel  
2 dl vand  
1 g gær  
  
Grunddej:  
800 g italiensk hvedemel  
600 g fordej  
600 g grov durummel  
20 g gær  
20 g salt  
1 l vand
 
Alle ingredienser blandes i en skål og køres med dejarm i 4 min. i 1 gear. Derefter køres det i 8 min i 2. gear
Dejen tilles på køl i en stor olieret plastskål med låg indtil næste dag.
Dejen henstår ca. 1 1/2 time i stuetemperatur til den er ca. 20ºC.
Den stilles i ovn (evt. på en stenplade) ved 240ºC.
Efter 15 min. skrues ned til 200ºC.
Det bages ca. 45 min til brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lauras æblestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jule-BiscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillekranse 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vandbakkelser med bær - diabetikerSommeroverraskelse med bær - vandbakkelserne med bær er både populære hos store og små....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os