Logo

Finskbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
200 g smør eller margarine
60 g sukker

Pynt:
1 æg
tesukker
hakkede mandler

Sørg for, at smørret ikke er for hårdt, så kan dejen nemmere samles. Findel smørret i melet og bland sukkeret i.
Saml dejen og sæt den køligt 15 min.
Tril den til stænger, 2 1/2 cm i diameter.
Tryk dem lidt flade og pensl med sammenpisket æg.
Skær stængerne i 3 - 4 cm lange stykker.
Pensl kagerne igen med æg og dyp dem i tesukker og mandler.
Bag kagerne ved 200°C øverst i ovnen i ca. 10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbertærte med smuldredej i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisenborgkage med æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salte tærter med bund af "pâte brisée"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os