Logo

Finskbrød - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

75 g margarine
1/2 vaniljestang
200 g hvedemel
20 g atwel eller perfect fit
25 g sukker / Sød
½ tsk bagepulver
1 æg
 
Margarinen røres blød.
Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
Hvedemel, vaniljekorn, atwel, sukker og bagepulver blandes og røres i
margarinen.
Dejen samles med ægget.
Dejen æltes godt sammen.
Dejen rulles ud til en pølse på ½ cm.
Pølsen trykkes lidt flad og pensles med vand.
20 g hakkede hasselnødder og 10 g perfect fit blandes sammen og
drysses henover pølsen.
Pølsen skæres ud i 60 stykker a 5 cm. lange stykker og bages ved
200ºC i ca. 10 minutter.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kæmpe fødselsdagslagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbær muffins 2Blåbærmuffins er meget lækre. Prøv den til morgenmaden med en kop kaffe eller te, til...
• Makron- og rabarbertærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kiwi mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os