Logo

Finskbrød - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g margarine
½ vaniljestang
200 g hvedemel
20 g atwel eller perfect fit
25 g sukker / Sød
½ tsk bagepulver
1 æg
 
Margarinen røres blød.
Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
Hvedemel, vaniljekorn, atwel, sukker og bagepulver blandes og røres i
margarinen.
Dejen samles med ægget.
Dejen æltes godt sammen.
Dejen rulles ud til en pølse på ½ cm.
Pølsen trykkes lidt flad og pensles med vand.
20 g hakkede hasselnødder og 10 g perfect fit blandes sammen og
drysses henover pølsen.
Pølsen skæres ud i 60 stykker a 5 cm. lange stykker og bages ved
200ºC i ca. 10 minutter.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?