Logo

Fjeldstuens vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 liter sur fløde
30 g sukker
1/4 tsk salt
1/4 tsk kardemomme
2 æg
125 g hvedemel

TILBEHØR:
syltetøj
evt. flødeskum

Fløden piskes stiv; de øvrige ingredienser blandes i.
Bages i vaffeljern ca. 4-5 minutter på hver side.

Vaflerne serveres med syltetøj og evt. flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marcipan-nødde tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade cupcakes - næsten glutenfri En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mussenødder En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os