Logo

Flæskepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g letsaltet flæsk
125 g hvedemel
½ tsk salt
6 dl mælk
3 æg
 
Flæsket skæres i mindre terninger, og letsteger i en varm stegepande,
klare og let gylden skal de være, inden de fordeles i en lille bradepande
eller i et ovnfast fad.
Derefter piskes hvedemel, salt og mælk sammen til en jævning. rør æggene i.
Denne blanding hældes over flæsken.
Sæt pandekagen i ovnen og steg den på nederste rille i 20-25 min. ved
225ºC.
Pandekagen skæres i passende stykker og serveres.
Tips: Kan serveres med: Tyttebærsyltetøj, cremefraiche og fintsnittet
grøn salat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her