Logo

Flødebollelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Til 4 personer)

1 bakke flødeboller
2 lagkagebunde
250 g friske jordbær
250 ml Cremefine til Piskning

Tag bundene af flødebollerne og fordel fyldet på den ene lagkagebund.
Skær jordbærrene i skiver og fordel ¾ over flødebollefyldet.
Pisk Cremefine til skum og fordel lidt over flødebollefyldet.
Læg den anden lagkagebund på og fordel resten af Cremefine skummet over.
Pynt med resten af jordbærrene samt bundene fra flødebollerne.

Tips: Smag evt. Cremefine til Piskning til med lidt korn fra en vaniljestang eller vaniljesukker.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?