Logo

Flødebollelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Til 4 personer)

1 bakke flødeboller
2 lagkagebunde
250 g friske jordbær
250 ml Cremefine til Piskning

Tag bundene af flødebollerne og fordel fyldet på den ene lagkagebund.
Skær jordbærrene i skiver og fordel 3/4 over flødebollefyldet.
Pisk Cremefine til skum og fordel lidt over flødebollefyldet.
Læg den anden lagkagebund på og fordel resten af Cremefine skummet over.
Pynt med resten af jordbærrene samt bundene fra flødebollerne.

Tips: Smag evt. Cremefine til Piskning til med lidt korn fra en vaniljestang eller vaniljesukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FastelavnsbollerBag to slags fastelavnsboller af den samme dej. I den ene bages bollerne med fyldet, i den...
• Rabarberkage 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Parfaitis med pecannødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os