Logo

Flødekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g hvedemel
75 g sukker
50 g gær
750 g margarine
100 g fløde

Det hele køres sammen på én gang. (skal kun lige køres sammen).
Dejen rulles ud i 4 mm tykkelse og pensles med æg.
Stikkes ud med udstikker (Ø 5 cm) og med en glat tyl (Ø 1 cm) laves et hul i midten.
Dyppes i perlesukker
Bages ved ca. 200ºC i ca. 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her