Logo

Flødekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1000 g hvedemel
75 g sukker
50 g gær
750 g margarine
100 g fløde

Det hele køres sammen på én gang. (skal kun lige køres sammen).
Dejen rulles ud i 4 mm tykkelse og pensles med æg.
Stikkes ud med udstikker (Ø 5 cm) og med en glat tyl (Ø 1 cm) laves et hul i midten.
Dyppes i perlesukker
Bages ved ca. 200ºC i ca. 10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flutes - langtidshævedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød bagt uden surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nisse Hults recept på semlorEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marcel kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os