Logo

Flødeostekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
75 g smør
150 g digestive kiks

Fyld:
4 blade husblas
200 g flødeost naturel
2 dl cremefraiche 18 %
1 stang vanilje
100-150 g flormelis
2 ½ dl piskefløde

Gele:
1 lille glas syltede kirsebær + 2 ½ dl saft derfra (spæd op med vand)
4 blade husblas

Bund:
Smelt smørret.
Kiksene kommes i plastpose og knuses med en kagerulle. blandes i det smeltede smør.
Hæld blandingen i en springform og stil den koldt.

Fyld:
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter.
Rør flødeost, cremefraiche, vaniljekorn fra stangen og flormelis sammen.
Pist fløden og bland det i resten af cremen.
Træk husblasen op af vandet og smelt den i en lille skål.
Afkøl den lidt og pisk den hurtigt i cremen med en elpisker.
Hæld cremen over kiksene i springformen, og stil den koldt.

Gele:
Sæt husblasen i blød i 5 minutter.
Hæld saften fra kirsebærrene og spæd op med vand til der er ca. 2 ½ dl
Træk husblasen op af vandet og smelt den i en lille skål.
Bland den udblødte smeltede husblas i saften.
Pynt kagen med kirsebær.
Hæld geleen over når den begynder at stivne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her