Logo

Flûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

25 g Gær
2 dl Vand
1 tsk Salt
300 g Hvedemel
Sammenpisket æg

Gæren røres ud i det lunkne vand.
Hvedemel og salt tilsættes.
Dejen æltes godt og stilles til hævning i ca 30 minutter.

Derefter æltes dejen igennem og formes til 2 flûte, der efterhæver på en smurt plade eller bagepapir i 15 minutter.
Rids flûtene og pensl dem med æg og bag dem i ovnen.
Bages ved 230° i 15 minutter

Tips: hvis du pensler dine flûtes 2 gange under bagningen, gør du skorpen ekstra sprød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske boller til pan bagnatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SafranbrødTilberedningstid: ca. ½ time. Hævetid, i alt: 1 time. Bagetid: 10-15 min. Fryseegnet....
• Grovbrød med 3 slags melEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberet frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os