Logo

Flûtes - De ægte franske flûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Flûtes - De ægte franske flûtes

 

3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 15 min. Hævetid, i alt: 3 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

 

#

15 g gær

3 dl vand

2 tsk salt

ca. 500 g hvedemel (8 dl)

æg til pensling

*

1. Udrør gæren i det lune vand.

Tilsæt salt og kom melet i lidt ad gangen.

Ælt dejen blank og smidig.

 

2. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i 2 timer.

 

3. Ælt dejen sammen og del den i 3 eller 4 portioner.

Rul hver til tynde stænger.

 

4. Lad dem hæve på bagepladen belagt med bagepapir i ca. 1 time.

Pensl dem med sammenpisket æg eller vand og snit dem med barberblad eller skarp kniv.

Bag dem ved 240-250° i 15-20 min.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Osteflûtes3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid: 3-4 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• Flûtes med fuldkorns speltmelVirkelig skønne flutes med helt vildt sprød skorpe
• Osteflûtes3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid: 3-4 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• ChokoladetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os