Logo

Flûtes - De ægte franske flûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flûtes - De ægte franske flûtes

 

3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 15 min. Hævetid, i alt: 3 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

 

#

15 g gær

3 dl vand

2 tsk salt

ca. 500 g hvedemel (8 dl)

æg til pensling

*

1. Udrør gæren i det lune vand.

Tilsæt salt og kom melet i lidt ad gangen.

Ælt dejen blank og smidig.

 

2. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i 2 timer.

 

3. Ælt dejen sammen og del den i 3 eller 4 portioner.

Rul hver til tynde stænger.

 

4. Lad dem hæve på bagepladen belagt med bagepapir i ca. 1 time.

Pensl dem med sammenpisket æg eller vand og snit dem med barberblad eller skarp kniv.

Bag dem ved 240-250° i 15-20 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her