Logo

Flutes - langtidshævede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ca. 1 kg hvedemel
7 dl vand
1 pk gær
Salt
 
Grunddej:
Hvedemel hældes i vand og gær og blandes med håndmixer til det har en sej konsistens.
Dejen stilles til hævning i køleskabet natten over.
Dette er vigtigt, da det er den lange hæve proces, der bevirker at brødet bliver så godt.
Formes til 3-4 aflange flûtes.
Bages i forvarmet ovn ved 250ºC til 300ºC ca. 10-12 min.
Brug evt. forskellige slags hvedemel eller kerner til afveksling - kun fantasien sætter grænsen.

 
Tips: Flûtene er velegnet som tilbehør, men også til frokost.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fine sprøde brune kager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosin-æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte chokolade pandekager med marinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalat med papaya-myntesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os