Logo

Fladbrød, basisopskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Så kan det næsten ikke være lettere at bage et brød. Her skal kun bruges to ingredienser; nemlig mel og hvad. Server det for eksempel med cremefraiche eller guacamole eller som tilbehør til kød.

På billedet ses et fladbrød drysset med salt og rosmarin

 

500 g hvedemel
3.2 dl lunkent vand

Kom vandet i en food-processoren med dejskær og hæld halvdelen af melet i.
Tilsæt langsomt resten af melet til dejen er god og fast.
Ælt den igennem manuelt 5 minutter.
Tag en lille klump dej og rul den ud til en pølse, 2cm x 8 cm.
Med kagerullen rulles dejen ud helt tynd, 0.2 mm, og derefter lægges
den på en bageplade, det er ok at vride den tynde dej for at den kan
være på pladen.
Stænk dejen på pladen med vand og drys med Maldon salt og evt. peber,
rosmarin, chili flager eller andre krydderier.
Sættes i en ovn (gerne varmluft) ved 250ºC i 5-8 minutter til de er
gyldne og boblet lidt op.
Serveres evt. med lidt cremefraiche, guacamole, tomatsalsa...

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fuldkorns-squashbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamflutes3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 15 min. Hævetid, i alt: 3 timer. Bagetid: 15-20 min....
• Gulerods- og ananaskage - lav fedt %Er du stor fan af kageopskrifter, der indeholder grønsager og/eller frugt, så vil børnene...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os