Logo

Flade olivenbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 dl lunken vand
1 tsk salt
25 g gær
2 spsk olivenolie
2 spsk grofthakkede sorte oliven
250 - 300 g pizzamel
½ spsk olivenolie til pensling

Bland vand og salt, og opløs gæren heri.
Rør olien og de hakkede oliven i.
Ælt melet i lidt af gangen til dejen er blank og smidig.
Stil dejen til hævning ca 1 time. Ælt dejen igennem igen og del den i 4 portioner som formes til flade brød - gerne med en kagerulle.
Lad dem efterhæve ½ time.
Snit 3 ridser i hver og pensl med olie.
Bages ved 220º i 15-20 minutter.

Dejen kan også anvendes til boller eller flûtes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?