Logo

Flade olivenbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl lunken vand
1 tsk salt
25 g gær
2 spsk olivenolie
2 spsk grofthakkede sorte oliven
250 - 300 g pizzamel
1/2 spsk olivenolie til pensling

Bland vand og salt, og opløs gæren heri.
Rør olien og de hakkede oliven i.
Ælt melet i lidt af gangen til dejen er blank og smidig.
Stil dejen til hævning ca 1 time. Ælt dejen igennem igen og del den i 4 portioner som formes til flade brød - gerne med en kagerulle.
Lad dem efterhæve 1/2 time.
Snit 3 ridser i hver og pensl med olie.
Bages ved 220º i 15-20 minutter.

Dejen kan også anvendes til boller eller flûtes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Fransk chokoladetærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk sortbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber og jordbærkompotDet smager af sommer. Rabarber-og jordbærkompot er en dejlig kombination - med eller uden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os