Logo

Flamberede pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8  æg 
125 g hvedemel
200 g koghedt smør 
3/4 l. mælk
salt
sukker
vanilje
reven citronskal.
 
8 æg piskes med 125 g hvedemel.
Deri blandes 200 g koghedt smør og 3/4 l mælk.
Dejen smages til med salt, sukker, vanilje og reven citronskal.
Pandekagerne bages meget tynde på en hed pande.
Smør kun panden første gang.
Skal det være Crêpes Suzette, vendes pandekagerne i en appelsinsauce,
flamberes med cognac og drysses med mandelsplitter. saucen laves af saften af 1 appelsin og 1/4 citron, reven citron og appelsinskal, 20 g smør, 20 g sukker, 2 cl Grand Marnier og 1 cl cognac.
Sukkeret karamelliseres og frugtskallen tilsættes.
Brug en kobberpande og flambér, mens gæsterne kigger på.
Det ser flot ud med de blå flammer både over og under panden.
Til sidst hældes smørret og saften over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølsehorn - cocktail-pølserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focacciabrød med tomat og ostDisse lækre focacciabrød med tomat og ost er næsten en slags mini-pizza. De kan bruges til...
• RugtvebakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber i geleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!