Logo

Fletbrød, gammeldags

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fletbrød, har sit navn efter sit udseende. Man former nemlig dejen i to pølser og fletter dem sammen. Ellers er der ikke den store forskel fra et almindeligt udseende franskbrød.

 

35 g gær
2 ½ dl kærnemælk
100g margarine
50 g sukker
½ tsk salt
1 æg
ca. 500 g hvedemel
1 æg til pensling

Udrør gæren i lunken kærnemælk og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen og lad den hæve 30 minutter.
Del dejen i 3 stykker.
Rul lange pølser, der flettes sammen.
Læg brødet på bagepapir og lad det hæve i 30 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og bag ved 225°C i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her