Logo

Fletbrød, gammeldags

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fletbrød, har sit navn efter sit udseende. Man former nemlig dejen i to pølser og fletter dem sammen. Ellers er der ikke den store forskel fra et almindeligt udseende franskbrød.

 

35 g gær
2 ½ dl kærnemælk
100g margarine
50 g sukker
½ tsk salt
1 æg
ca. 500 g hvedemel
1 æg til pensling

Udrør gæren i lunken kærnemælk og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen og lad den hæve 30 minutter.
Del dejen i 3 stykker.
Rul lange pølser, der flettes sammen.
Læg brødet på bagepapir og lad det hæve i 30 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og bag ved 225°C i 20 minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KaffestangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymer-æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KlumpekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is-roulade med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!