Logo

Flutes med 6 korn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g 6kornsblanding
31/2 dl kogende vand
25 g margarine
50 g gær
2 dl A-38
2 tsk salt
ca. 600 g hvedemel
Æg til pensling
 
6-kornsblanding, margarine og vand blandes og trækker ca. 1/2 time.
Efter 1/2 time og efter man har sikret sig at blandingen er håndvarm,
blandes gæren i.
Lad blandingen stå ca. 10 min. før de øvrige ingredienser blandes i.
Dejen æltes til den er smidig og stilles til hævning til mindst dobbelt
størrelse.
Slå dejen ned og rul den til 6 brød. Efterhæver ca. 20 min., pensl den og
bag ved 200ºC i 20-25 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tortillas og fyldSådan laver du let disse lækre tortillas. De lune brød serveres til den mexicanske...
• Jyttes HedevigerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vin-blanc sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljeyoghurt med jordbærPrøv at servere friske jordbær med rørt yoghurt i stedet for fløde. Det smager himmelsk
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!