Logo

Flutes med 6 korn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g 6kornsblanding
31/2 dl kogende vand
25 g margarine
50 g gær
2 dl A-38
2 tsk salt
ca. 600 g hvedemel
Æg til pensling
 
6-kornsblanding, margarine og vand blandes og trækker ca. ½ time.
Efter ½ time og efter man har sikret sig at blandingen er håndvarm,
blandes gæren i.
Lad blandingen stå ca. 10 min. før de øvrige ingredienser blandes i.
Dejen æltes til den er smidig og stilles til hævning til mindst dobbelt
størrelse.
Slå dejen ned og rul den til 6 brød. Efterhæver ca. 20 min., pensl den og
bag ved 200ºC i 20-25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her