Logo

Focaccia, flere forslag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det lækre italienske focaccia brød kan laves på mange måder. Her er flere forskellige forslag. Blandt andet med salvie, valnødder og tomat. Alle brødene kan bruges til frokost eller som tilbehør.

På billedet ses et focaccia-brød med salvie.

 

 

Focaccia med salvie
Stik hele salvieblade ned i dejen, dryp med olivenolie og drys med groft salt. Man kan også tilsætte lidt hakkede salvieblade i dejen.

Focaccia med valnødder
Del dejen i to lige store stykker. Rul begge stykkerne ud. Læg den ene halvdel i en stor form. Drys med hakkede valnødder, og læg den anden dejplade over. Tryk de to lag godt sammen, og lav fordybninger i dejen. Dryp med olivenolie, og drys med hakkede valnødder og groft salt.

Focaccia med tomater og/ eller oliven Rør hakkede soltørrede tomater og/eller sorte oliven i dejen. Tryk små fordybninger i dejen, og tryk lidt tomat eller oliven ned i hullerne. Dryp med olivenolie, og drys med rosmarin og groft salt.

Focaccia med ost
Rul dejen ud til flere tynde plader, der lægges oven på hinanden med reven ost og olivenolie imellem. Bag brødet, til det er gyldent og osten er smeltet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?