![Focaccia med rosmarin og oliven bagt i fad Focaccia er et dejligt velsmagende brød, der er hurtigt og let at lave. Det kan bruges som tilbehør til forretter, supper, frokostretter og meget andet. Perfekt på grillen.](/images/articles/s2/2015/4/23/focaccia-med-rosmarin-og-oliven-bagt-i-fad.jpg)
Brug indirekte grillning - som tilbehør til forret
½ l vand
1 dl olivenolie
½ pakke gær
15 g havsalt
4 spsk hakkede, sorte oliven
1 kvist rosmarin, finthakket
1 kg durummel type 00
1 dl olivenolie
![Madopskrift billede](/images/show_images/6014127997761542_clip_image003.jpg)
Bland vand, olivenolie, gær, salt, oliven og rosmarin.
Tilsæt durummel lidt ad gangen.
Lad dejen hæve 1 time og fyld den over i et oliesmurt fad, som er så stort, at dejen ligger i 2 cm tykkelse.
Bag brødet på grillen ved indirekte varme i 30 minutter under låg.
Tag fadet af varmen og stænk brødet med 1 dl god olivenolie.
Lad brødet afkøle i fadet og server det, når det er koldt.