Logo

Fordej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til brød

1 g gær
2 dl lunkent vand
200 g hvedemel
1 knsp sukker

Gæren opløses i vandet. Hvedemel og sukker i. Fordejen stilles natten over et lunt sted.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kiksekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• 8-kornsrugbrødRugbrød - Lækkert fuldkornsrugbrød, der kun vinder ved frysning
• Kronens kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os